Кількість
|
Вартість
|
||
|
"ВЕРТА"® - спеціальна добавка на основі екстракту кореню імбиру, яка націлена на лікування запальних процесів в суглобах і хребті.
Екстракт кореня імбиру вже тривалий час застосовується у медичній практиці для зменшення болю при захворюваннях суглобів, ревматизмі, артрозах і артритах, набряках, розтягненнях, м'язовому болю. Він корисний особам із надмірною масою тіла або при постійному підвищеному навантаженні на опорно-рухову систему (спорт, важка фізична праця).
Екстракт кореня імбиру діє на організм багатоаспектно, а саме:
- сприяє зменшенню больових відчуттів, запалення, ранкової скутості і набряку суглобів;
- сприяє відновленню рухових можливостей;
- сприяє зниженню втоми;
- має протизапальну і хондропротекторну властивості.
"ВЕРТА"® рекомендується у якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело гінгеролу з метою поліпшення функціонального стану опорно-рухової системи завдяки зменшенню ранкової скутості та набряку суглобів, відновленню їхньої функції.
Ефект від прийому з'являється поступово протягом 2-3 тижнів безперервного прийому і накопичується при подальшому застосуванні.
З метою протидії подразненню імбирем слизової шлунку, в препараті "ВЕРТА"® використана кислотостійка капсула, яка розчиняється після переходу капсули зі шлунку до кишечника.
Склад: 1 кишковорозчинна капсула містить основні речовини: екстракт кореня імбиру - 300 мг; допоміжні речовини: діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза, картопляний крохмаль, лактоза, стеарат кальцію, желатин (оболонка капсули).
Спосіб застосування і рекомендована добова доза: вживати дорослим по 1 капсулі 2-3 рази на добу з їжею, запиваючи питною водою. Курс прийому становить 1-2 місяці, далі термін застосування варто узгодити з лікарем. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися із лікарем.
Застереження щодо застосування: Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Протипоказання: вагітність і період лактації, індивідуальна непереносимість компонентів.
Вироблено в Україні з імпортованої субстанції.